29 January, 2015

Kombineeritud raamat Book Creatoriga

Kuna Liisi nii põhjalikud õpetused Book Creatori kohta tegi, siis pidin ju kohe uusi võimalusi katsetama. Proovisin esimest korda kombineeritud raamatut teha. Iga laps otsis infot ühe loomariigi rekordiomaniku kohta ja kokku sai täitsa tore rekorditeraamat. Kuna raamat sisaldab nii viiteid loomavideotele kui audiofaile, siis näeb ta kõige toredam siiski välja iBooksis.

Ma ei postita niisama, annan ka ühe väikese VIHJE! Kui õpilased hakkavad oma osa raamatust looma, siis ärgu alustagu kaanest, vaid 2. leheküljest. Vastasel juhul jääb kaane ette tühi lehekülg ja see ei näe raamatus ilus välja. Samuti võiks info ära mahutada paarislehekülgedele, nii ei teki ka osa lõppu tühja lehekülge. Ma teiste formaatidega ei katsetanud, aga portraiti puhul tuleb nii kõige ilusam lõpptulemus. Mind need tühjad leheküljed väga häirisid ja nende eemldamiseks pidi tegema üsna palju kästitööd :)

Loomulikult käis raamatu juurde ka oma osa ettekandmine ja kuna tööd on tehtud kõvasti ja sellest tuleb viimast võtta, siis võtame asja kokku meeleoluka kahooti või kuldvillakuga :)

Raamatut koos audiofailidega saab kuulata-vaadata siin:
Raamatut saab lehitseda (ilma audiofailideta) ka siin: